• Standaard header

Interne tenniscompetities bij Coronel Sports Huizen

De dames competities worden gehouden op de dinsdag- en vrijdagochtend. Je speelt een dubbelpartij waarbij je iedere week met een andere partner tegen andere tegenstanders speelt. De competities worden aan het einde van het seizoen gezamenlijk afgesloten met een heerlijke lunch.

Op zondagmiddag / avond worden de heren- en mixcompetities gespeeld. Hierbij speel je met een vaste partner iedere 14 dagen 2 singles en 1 dubbelpartij. De competities worden gespeeld in poulevorm waarbij teams promoveren en degraderen. Hierdoor speel je partijen op je eigen niveau! Ook deze competities worden gezamenlijk afgesloten met een lekker diner buffet. Alle competities zijn indoor en duren het hele winterseizoen.

Wintercompetitie

Algemeen 
In september starten onze competities weer. Er wordt één keer per twee weken gespeeld op zondagavond. De laatste competitiedag wordt afgesloten met een diner.

Promotie en degradatie 
Er wordt tijdens de competitie gespeeld in een poule systeem, bij voldoende aanmeldingen wordt er ook een promotie/degradatiesysteem toegepast. We proberen de poules zo veel mogelijk op speelsterkte en actuele rating in te delen.

Hoe wordt er gespeeld?
Bij elke wedstrijd van 40 minuten kun je punten verdienen. Als de zoemer gaat dan maak je het punt af en stop je! Er zitten120 minuten speeltijd per wedstrijdronde. Daarin speel je:

 1. 40 minuten 1ste single
 2. 40 minuten dubbel
 3. 40 minuten 2e single

 

Nieuws

 • Coronel Sports genomineerd voor beste fitness club van het jaar

  Met trots kunnen wij mededelen dat Coronel Sports Huizen genomineerd is voor ...

  Lees meer
 • Lidl Wolfskamerloop 27 oktober 2019 Huizen

  De Lidl Wolfskamerloop komt er weer aan op zondag 27 oktober 2019. Sport...

  Lees meer
Meer nieuws

De volgende lessen zijn nu bezig

 • 10.00Spinning
 • 10.15Pilates

Eerst volgende lessen

 • 11.15 uurSenioren Fit
 • 19.00 uurClub Power

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.