• Standaard header

Wil jij tot wel 6kg gewicht verliezen in 10 dagen?

Sportvasten Coronel sportBen jij op zoek naar een manier om je leven een nieuw impuls te geven? En om een gezond gewicht te bereiken en te behouden? Wellicht is sportvasten de oplossing voor jou!

PersonalProf

PersonalProf is een partner van Coronel Sports op het gebied van Personal Training & Coaching en is gecertificeerd om jou te mogen begeleiden tijdens de kuur. PersonalProf nodigt jou uit om nu gratis kennis te komen maken met sportvasten.

Sportvasten is geen dieet! Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch). Om dit te bewerkstelligen ga je sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor ga je meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves af, met name het buikvet.

Ook wordt de behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is.

Maak gratis kennis met sportvasten!

Door hieronder jouw gegevens achter te laten wordt er binnen 24u contact met je opgenomen om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen.

 

 

Nieuws

 • Bereikbaarheid tijdens de avondvierdaagse 2019

  Van maandag 20 mei t/m donderdag 23 mei 2019 is er avondvierdaagse in Huizen....

  Lees meer
 • Bespaar € 75,- Schrijf je nu in!

  De hele maand mei is er een leuke actie bij Coronel sports.

  Lees meer
Meer nieuws

De volgende lessen zijn nu bezig

Er zijn momenteel geen lessen bezig.

Eerst volgende lessen

 • 09.00 uurPowerworkout
 • 09.00 uurFast Fit

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.