• gravelbaan

Tennis bij Coronel Sports, uniek in Huizen!

Op zoek naar tennis in Huizen of omgeving Laren, Blaricum, Naarden of het Gooi? Wij gooien het tennisballetje op, jij hoeft ‘m alleen maar weg te slaan: sportcentrum Coronel Sports in Huizen biedt 6 perfecte tennisbanen in de verzorgde en verwarmde hal, uitgevoerd in smashcourt- en de allernieuwste plexipave hardcourtbinnenbanen. Sinds 2007 is plexipave de ondergrond van de Australian Open. Wij hebben voor dezelfde ondergrond gekozen welke is opgebouwd uit 11 lagen en daardoor zeer fijn en prettig speelt!

Liever tennissen op een buitenbaan? Dat kan ook bij Coronel Sports in Huizen: het gehele jaar door bieden wij 6, en in de zomer zelfs 9, verlichte tennisbanen in de open lucht uitgevoerd in gravel, kunstgras en smashcourt.

Tegen voordelige tarieven huur je een tennisbaan per uur, of voor langere periode (contract). Reserveren? Vul dan onderstaand formulier in! Bekijk hier onze voordelige tarieven

Tennis bij Coronel Sports in Huizen

Tennislessen bij Coronel Sports in Huizen

In samenwerking met professionele tennisleraren worden bij Coronel Sports tennislessen verzorgd voor jong en oud! Na een paar lessen hebben backhand, forehand en volley geen geheimen meer voor je en kun je je steeds meer gaan bekwamen.

Tenniscompetitie bij Coronel Sports in Huizen

Doe mee met de leukste tenniscompetitie voor heren, dames en gemixed bij Coronel Sports Huizen! Tennis binnen en buiten, individueel of in een team.

Tennis en Padel Club Coronel

Geheel nieuw bij Coronel Sports in Huizen is Tennis en Padel Club Coronel. Dit is een tennisclub 2.0: geen bardiensten, niet afhangen, een online reserveringssysteem, maar verder met alle aspecten die binnen een tennisclub thuishoren. Bovendien is dit de eerste gecombineerde club van Nederland: leden kunnen zowel tennis als padel beoefenen.

Voor meer informatie en prijzen kan je terecht op http://www.tpc-coronel.nl

 

Informatie over starten met Tennis in Huizen

Wil je graag meer informatie over binnen of buiten tennis bij Coronel Sports? Vul dan onderstaand formulier in, we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Fitness, groepslessen, Personal Training, tennis, squash doe je bij sportschool Coronel Sports in Huizen! Hét sportcentrum van het Gooi en omstreken!

Nieuws

  • Update corona maatregelen per 14-10-2020

    Tijdens de persconferentie van gisteravond over de nieuwe maatregelen die wor...

    Lees meer
  • Veilig sporten bij Coronel Sports

    Bij Coronel Sports is de luchtkwaliteit in ons fitnesscentrum zeer goed door ...

    Lees meer
Meer nieuws

De volgende lessen zijn nu bezig

Er zijn momenteel geen lessen bezig.

Eerst volgende lessen

Er zijn momenteel geen volgende lessen.