• veilig-sporten

Update corona maatregelen per 04-11-2020

Gisteravond was er weer een persconferentie waarin extra maatregelen werden aangekondigd om het corona virus onder controle te krijgen in Nederland. Gelukkig mogen de sportscholen nog steeds open blijven, alleen vanaf heden zijn de groepslessen niet meer toegestaan. Vanaf donderdag 05-11-2020 zullen er voorlopig voor de periode van 2 weken geen groepslessen meer worden gegeven.

De huidige maatregelen blijven van kracht

De maatregelen die zijn afgekondigd per 14-10-2020 die voor ons van toepassing zijn blijven allemaal van kracht. De kleedkamers en douches zijn nog steeds gesloten en helaas blijft de horeca ook nog dicht. Het reserveren van een sportmoment blijft verplicht en we houden ons hiermee aan het maximum aantal personen wat ons complex aanwezig mag zijn.

Alternatieven voor groepslessen

Uiteraard zitten wij niet stil bij Coronel Sports! Wij gaan komen met leuke alternatieven voor de groepslessen die nu niet door kunnen gaan. Alle informatie hierover maken we binnenkort bekend. Onze leden ontvangen dit per e-mail.

Veilig sporten bij Coronel Sports

Coronel Sports doet er alles aan om iedereen veilig te kunnen laten sporten met inachtneming van alle regels die ons door de overheid zijn opgelegd.

Nieuws

 • Update corona maatregelen per 17-11-2020

  Gisteravond was er weer een persconferentie waarin de extra maatregelen die 2...

  Lees meer
 • Update corona maatregelen per 04-11-2020

  Gisteravond was er weer een persconferentie waarin extra maatregelen werden a...

  Lees meer
Meer nieuws

De volgende lessen zijn nu bezig

Er zijn momenteel geen lessen bezig.

Eerst volgende lessen

 • 19.00 uurClub Power
 • 19.00 uurYoga