• Standaard header

Sauna bij Coronel Sports in Huizen

Een weldaad voor lichaam en geest na de fitnesstraining: een rondje sauna bij Coronel Sports. Coronel Sports in Huizen beschikt over een aparte sauna voor dames en een aparte sauna voor heren, welke zijn gesitueerd direct aan de kleedkamers en de douches.

Na het sporten in bijvoorbeeld de fitness van Coronel Sports brengt een bezoek aan de sauna het lichaam in een opperste staat van ontspanning. De poriën openen zich en je begint te zweten, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Door tussendoor enkele malen af te wisselen met een koude douche, wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Ook tegen spierpijn is een bezoek aan de sauna van Coronel Sports na het sporten een beproefd middel. De combinatie van sporten en sauna zorgt voor een herboren gevoel!

Na je sport- en sauna ritueel is het in het restaurant van Coronel Sports Huizen heerlijk toeven bij de haard of op het terras van ons restaurant en te genieten van een verse muntthee of verse jus d’ orange.

Een paar belangrijke tips:

 • Zorg dat je lijf een cooling down heeft gehad: hartslag en ademhaling moeten weer normaal zijn
 • Drink minimaal 1,5 liter water gedurende de rest van de dag om afvalstoffen af te voeren
 • Bij duizeligheid of misselijkheid: verlaat de sauna
 • Spoel na het saunabezoek nog een keer goed af

Raadpleeg eerst je arts, alvorens de sauna van Coronel Sports te bezoeken, als je last hebt van bijvoorbeeld hoge bloeddruk, hartritmestoornissen, epilepsie of aandoeningen aan de schildklier. Ook bij andere gezondheidsproblemen is het raadzaam dit eerst met een arts te overleggen. Bij zwangerschap is een bezoek tijdens de eerste 3 maanden af te raden, bespreek ook dit eerst met je arts of verloskundige.

Stel niet uit, start met een Gratis Proefweek!

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Nieuws

 • nieuwe lessen kwartaal 1

  In het 1e kwartaal zijn er een paar lessen bijgekomen: maandag om 18:30 boksen van Frank dindsdag om 18:00 pilates van Barbera woensdag om 20:15 level 1 Vinyasa yoga van Maaike Schrijf je i...

  Lees meer
 • Samenwerking KoelkastCoach & Coronel Sports

  Ontdek het dieet dat alle andere diëten overbodig maakt! Een unieke samenwerking met Sabine Leijten van Het KoelkastCoach Dieet & Coronel Sports. Ontvang €70 voordeel op dit fantast...

  Lees meer
Meer nieuws

De volgende lessen zijn nu bezig

 • 10.15Spinning
 • 10.15Yoga

Eerst volgende lessen

Er zijn momenteel geen volgende lessen.