• Standaard header

Sauna bij Coronel Sports in Huizen

Een weldaad voor lichaam en geest na de fitnesstraining: een rondje sauna bij Coronel Sports. Coronel Sports in Huizen beschikt over een aparte sauna voor dames en een aparte sauna voor heren, welke zijn gesitueerd direct aan de kleedkamers en de douches.

Na het sporten naar de sauna

Na het sporten in bijvoorbeeld de fitness van Coronel Sports brengt een bezoek aan de sauna het lichaam in een opperste staat van ontspanning. De poriën openen zich en je begint te zweten, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Door tussendoor enkele malen af te wisselen met een koude douche, wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Ook tegen spierpijn is een bezoek aan de sauna van Coronel Sports na het sporten een beproefd middel. De combinatie van sporten en sauna zorgt voor een herboren gevoel!

Na je sport- en sauna ritueel is het in het restaurant van Coronel Sports Huizen heerlijk toeven bij de haard of op het terras van ons restaurant en te genieten van een verse muntthee of verse jus d’ orange.

Een paar belangrijke tips voor de sauna:

 • Zorg dat je lijf een cooling down heeft gehad: hartslag en ademhaling moeten weer normaal zijn
 • Drink minimaal 1,5 liter water gedurende de rest van de dag om afvalstoffen af te voeren
 • Bij duizeligheid of misselijkheid: verlaat de sauna
 • Spoel na het saunabezoek nog een keer goed af

Raadpleeg eerst je arts, alvorens de sauna van Coronel Sports te bezoeken, als je last hebt van bijvoorbeeld hoge bloeddruk, hartritmestoornissen, epilepsie of aandoeningen aan de schildklier. Ook bij andere gezondheidsproblemen is het raadzaam dit eerst met een arts te overleggen. Bij zwangerschap is een bezoek tijdens de eerste 3 maanden af te raden, bespreek ook dit eerst met je arts of verloskundige.

Meer informatie over de sauna bij Coronel Sports in Huizen?

Vul dan onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Fitness, groepslessen, Personal Training, tennis, squash doe je bij sportschool Coronel Sports in Huizen! Hét sportcentrum van het Gooi en omstreken!

Nieuws

 • We gaan buiten sporten bij Coronel Sports Huizen

  Vanaf maandag 18 mei kunnen onze leden gebruik maken van de mogelijkheid om b...

  Lees meer
 • Compensatie voor onze leden

  Er is op 1 april 2020 een compensatieregeling per e-mail naar al onze leden g...

  Lees meer
Meer nieuws

De volgende lessen zijn nu bezig

Er zijn momenteel geen lessen bezig.

Eerst volgende lessen

Er zijn momenteel geen volgende lessen.