• Standaard header

Kinderopvang Coronel Sports

Kinderen hebben is topsport. Daarom is het belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Daar hoort een regelmatig bezoek aan de sportschool bij. Maar soms is dit lastig te combineren, want kinderopvang is, ook in Huizen en ‘t Gooi, niet altijd eenvoudig te regelen.

Daarom kunnen alle leden van Coronel Sports in Huizen gebruik maken van gratis kinderopvang. De kinderopvang bij Coronel Sports is bestemd voor kinderen van 0 tot 4 jaar. 

De gratis kinderopvang van Coronel Sports in Huizen is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 12.00 uur. Reserveren kan, per blok van 1,5 uur, via de receptie van Coronel Sports of telefonisch 035 – 528 80 00.

Bij de kinderopvang van Coronel Sports in Huizen staan spelen en delen centraal. Onder toeziend oog van een medewerkster van de kinderopvang zal je baby/dreumes/peuter zich  heerlijk vermaken met al het aanwezige speelgoed. Indien er specifieke zaken zijn rondom uw kind die belangrijk zijn, verneemt Coronel Sports dit graag van tevoren.

Lekker trainen in de fitness van Coronel Sports in Huizen terwijl je kind zich vermaakt bij de kinderopvang, daar doet je jezelf én je kind een plezier mee!

Nieuws

 • Zomerrooster

  Vanaf 22 juli starten we met het zomerrooster.
  Reserveren gaat zoals jullie gewend zijn via de app.
  De roosters staan klaar op de recptiebalie.

  Lees meer
 • Verdien een bidon.

  Wil jij ook zo een mooie Coronel Sports bidon verdienen?  Dat kan maak een actieve foto van jezelf en post die op onze facebook site, op vertoon van die foto mag jij een bidon op halen bij d...

  Lees meer
Meer nieuws

De volgende lessen zijn nu bezig

Er zijn momenteel geen lessen bezig.

Eerst volgende lessen

 • 09.00 uurPowerworkout
 • 09.00 uurFast Fit