• bedrijfsfitness

  bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness bij Coronel Sports Huizen

Wil jij de gezondheid van je werknemers verbeteren of goedkoper fitnessen via je werk? Coronel Sports biedt ook bedrijfsfitness aan waardoor dit mogelijk is.

Financieel is bedrijfsfitness erg interessant, het fiscale voordeel kan voor werknemers oplopen tot wel 50%. Maar dat is niet het belangrijkste. Fitte werknemers hebben een hogere arbeidsproductiviteit en een lager ziekteverzuim. De ideale win-win situatie dus!

Lees vooral ook het artikel "Bewezen: sport en leidt tot betere werkprestaties" afkomstig van de website pwnet.nl.

Je kan zelf via Coronel Sports een bedrijfsfitness regeling afspreken voor personeel, vul hiervoor het formulier onderaan de pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of je kan het volledig uitbesteden, Coronel Sports Huizen werkt samen met verschillende bedrijfsfitness organisaties.

High Five Bedrijfsfitness

High Five Bedrijfsfitness zorgt voor vele voordelen van bedrijfsfitness, waarbij jouw medewerkers voordelig kunnen sporten. Het belastingvoordeel kan via WKR-regeling wel oplopen tot 50% van de lidmaatschapskosten voor je werknermers. Ook wordt de volledige administratie geregeld en krijg je toegang tot een gezondheidsportaal. Meer informatie over High Five Bedrijfsfitness? Ga naar www.highfive.fit 

BedrijfsFitnessOnline

BedrijfsFitnessOnline is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van bedrijfsfitness. Ze ontzorgen je volledig en handelen alle administratie die komt kijken bij bedrijfsfitness voor je af. Het belastingvoordeel kan via WKR-regeling wel oplopen tot 50% van de lidmaatschapskosten voor je werknemers. Meer informatie over BedrijfsFitnessOnline? Ga naar https://bedrijfsfitnessonline.nl

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van bedrijfsfitness bij Coronel Sports Huizen, vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 

Nieuws

 • We gaan buiten sporten bij Coronel Sports Huizen

  Vanaf maandag 18 mei kunnen onze leden gebruik maken van de mogelijkheid om b...

  Lees meer
 • Compensatie voor onze leden

  Er is op 1 april 2020 een compensatieregeling per e-mail naar al onze leden g...

  Lees meer
Meer nieuws

De volgende lessen zijn nu bezig

Er zijn momenteel geen lessen bezig.

Eerst volgende lessen

Er zijn momenteel geen volgende lessen.