• bedrijfsfitness

  bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness bij Coronel Sports Huizen

Wil jij de gezondheid van je werknemers verbeteren of goedkoper fitnessen via je werk? Coronel Sports biedt ook bedrijfsfitness aan waardoor dit mogelijk is.

Financieel is bedrijfsfitness erg interessant, het fiscale voordeel kan voor werknemers oplopen tot wel 50%. Maar dat is niet het belangrijkste. Fitte werknemers hebben een hogere arbeidsproductiviteit en een lager ziekteverzuim. De ideale win-win situatie dus!

Lees vooral ook het artikel "Bewezen: sport en leidt tot betere werkprestaties" afkomstig van de website pwnet.nl.

Je kan zelf via Coronel Sports een bedrijfsfitness regeling afspreken voor personeel, vul hiervoor het formulier onderaan de pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of je kan het volledig uitbesteden, Coronel Sports Huizen werkt samen met verschillende bedrijfsfitness organisaties.

High Five Bedrijfsfitness

High Five Bedrijfsfitness zorgt voor vele voordelen van bedrijfsfitness, waarbij jouw medewerkers voordelig kunnen sporten. Het belastingvoordeel kan via WKR-regeling wel oplopen tot 50% van de lidmaatschapskosten voor je werknermers. Ook wordt de volledige administratie geregeld en krijg je toegang tot een gezondheidsportaal. Meer informatie over High Five Bedrijfsfitness? Ga naar www.highfive.fit 

BedrijfsFitnessOnline

BedrijfsFitnessOnline is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van bedrijfsfitness. Ze ontzorgen je volledig en handelen alle administratie die komt kijken bij bedrijfsfitness voor je af. Het belastingvoordeel kan via WKR-regeling wel oplopen tot 50% van de lidmaatschapskosten voor je werknemers. Meer informatie over BedrijfsFitnessOnline? Ga naar https://bedrijfsfitnessonline.nl

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van bedrijfsfitness bij Coronel Sports Huizen, vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 

Nieuws

 • Coronel Sports investeert in ruim 600 zonnepanelen

  Coronel Sports is al jaren bezig met het terugbrengen van het energiever...

  Lees meer
 • Bereikbaarheid tijdens de Lidl Wolfskamerloop

  Tijdens de Lidl Wolfskamerloop op zondag 27 oktober 2019 is Coronel Sports we...

  Lees meer
Meer nieuws

De volgende lessen zijn nu bezig

 • 20.00Powerworkout
 • 20.45Bokszaktraining

Eerst volgende lessen

Er zijn momenteel geen volgende lessen.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.